torsdag den 31. oktober 2013

Mange kære minder

Et trist farvel til et fantastisk mærke. Efter 13 år lukker Huset Rützou :'(
Gang efter gang er jeg faldet for elementer i hendes kollektioner. Jeg er fx ret betaget af nedenstående billede. Hele stemningen, farverne, stylingen og ikke mindst tøjet.

Foto: Rützou

Jeg husker tydeligt, hvordan jeg fik en invitation til Rützous butiksåbning af en veninde, der ikke kunne komme. Jeg var helt benovet og starstruck, at det endte med at min mor måtte overbringe min begejstring, fascination og taknemlighed.
I mange år har mit drømmejob været hos Rützou. Jeg håber på et tidspunkt i fremtiden, at jeg får æren og muligheden at arbejde sammen med Susanne - på den ene eller anden måde.

Foto: Rützou

Lige siden dagene hos Bruuns Bazar har Susanne været min favorit designer. Hendes talent, tilgang og personlighed har i de mange år været et forbillede for mig. Selvom det er en trist nyhed, er jeg sikker på at Susanne finder nye projekter at folde sit talent ud over. Som hun selv siger i pressemeddelelsen:

"Nu vil jeg gøre mit til, at afviklingen kommer til at foregå så ordentligt som muligt, og så vil jeg glæde mig til at bruge muligheden til at være åben og udforske nye sider af min skabertrang og kompetencer. Rützou har været en fantastisk rejse, og har også krævet mit fulde fokus. Nu vil jeg standse op, føle efter og opdatere mine visioner."

Jeg ser frem til at følge Susanne Rützou fremover.

2 kommentarer:

 1. Ja, det er bare så sørgeligt... håber hun snart får gang i noget nyt og spændende :)
  Fin blog i øvrigt...
  /Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er trist. Men jeg er sikker på at vi får hendes talent at se i andre sammenhænge.
   Og mange tak. Det er jeg glad for at du synes :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...